zenlinux.org

Home > No Sound > Debian Pulseaudio

Debian Pulseaudio

Contents

Thanks! So I am really not impressed with this article… Now I am stucked… Reply Gus says March 8, 2016 at 7:18 pm I had headphones working, speakers were not. I am an avid Linux lover and Open Source enthusiast. Sucess!!! check over here

My desktop never failed. sudo alsa force-reload Unloading ALSA sound driver modules: (none loaded). I use: killall pulseaudio sudo alsa force-reload kmix and tray icon work fine. I installed the Flash plugin from Adobe's yum repo, but there is no sound. my response

Debian Pulseaudio

Search this Thread 08-24-2014, 07:09 AM #1 Xeratul Senior Member Registered: Jun 2006 Location: Debian Land Posts: 1,662 Rep: No Sound in Youtube (Flash) with Wheezy (Flashplugin / Iceweasel) Support Forum This thread was archived. Reply John says July 16, 2013 at 4:54 pm I'm running Ubuntu on VMware Fusion 5.0.3 and I have sound on my host system :/ Abhishek Prakash says July 16, 2013

John's NL Canada Reply onno says January 11, 2015 at 3:24 am For the Hp Entertainment Series with nvidia grafic and intel hda ich8 soundcard,i reinstalled alsa, edit /etc/pulse/default.pa adding the Luckily for me, audio is working smoothly till now. Fortunately Startup Disk Creator was not, so I was able to create a bootable USB before ending the current session. Debian Jessie No Sound Click Here to receive this Complete Guide absolutely free.

Hopefully everything will keep working. Debian Install Alsa Reply Abhishek Prakash says December 4, 2013 at 11:27 pm Good to know :) Reply Anon says November 25, 2013 at 5:42 am I love your "First Alternate method". It also gives you access to the pcm plugins in alsa-lib. For instance, the only output sound device is Dummy Output, network icon has a red X on it and shutdown and restart buttons are missing." > sudo dpkg -configure -a >

Turning it down even a notch or two, makes it so quiet that you'd think it was set just a but louder then the lowest setting. Debian 8 No Sound If someone read me and that happened to you, simply press CTRL+ALT+F1 on your login screen, then enter your user / pass. Reply Diego Alc√°ntara says October 20, 2013 at 6:49 am Try > sudo dpkg -configure -a > sudo reboot Reply mukul says October 19, 2013 at 6:04 pm thanks a lot, Happy New Year.

Debian Install Alsa

It worked for me this way in my old laptop which I thought was broken after a rough drop. http://dallarosa.tumblr.com/post/19626256742/fixing-no-sound-in-browser-problem-on-linux I don't know but the easiest solution was the one. Debian Pulseaudio Reply Abhishek Prakash says July 16, 2013 at 11:19 pm Does it happen often? Debian No Sound Many thanks, Marco Bianchi, London Reply Abhishek Prakash says August 2, 2013 at 12:14 am Try this: http://www.computerandyou.net/2011/06/how-to-solve-no-sound-through-laptop-integrated-speakers-in-ubuntu-11-04/ Reply AMbro86 says July 27, 2013 at 9:23 pm I'm on Mint 15,

In my case I tried all options but still have no sound on my desktop PC. http://alsa.opensrc.org/MultipleCards#Loading_the_kernel_modules_for_multiple_cards. Scrolling through the options with the left/right arrow keys I found automute was enabled, so simply disabled it and presto!" Reply Fred06451321 says November 28, 2013 at 12:07 pm Thank you Reply Aishwary Raj says February 18, 2014 at 4:25 pm hey any solution for non working sub woofer on ubuntu 13.10. Pulse Audio Ubuntu

Stay tuned for more Linux tutorials and tips. Rodriguez says December 3, 2013 at 3:03 am The purging and reinstalling of alsa worked for me. Reply √Črica Mangaravite says September 22, 2015 at 11:56 am In my sound settings had nothing, not even dummy output. this content Name (required) Email (required) Website URL Get Updates!

Rename (that's safer) /.config/pulse to /.config/tmp_pulse. Chromium No Sound Thanks so much for the solution!!!! -Mike Alex May 24th, 2008 at 8:05 pm Now Firefox closes when I try to run Flash videos. The fix was to reinstall Alsa and Pulse audio drivers and then reloading Alsa […] Reply Ubuntu - no audio after upgrade to 13.10 [closed] | Zuelke Answers says: December 6,

Reply matt says May 7, 2013 at 3:40 am Yeah, nice post, but norbert's right.

I tried both these methods with LM 17.2 and neither worked, but I found myself without a desktop. after doing this, I can confirm as of 10/22/2015, audio on youtube via firefox and google chrome. They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. Pulse Audio Hadleigh Do you have any recommendations what I can try to get sound working?

If I try to change the speech-dispatcher file, the RUN flag is already set to "no". Thanks Reply Abhishek Prakash says July 6, 2013 at 12:00 pm I added a new work around… can you try this one? Reply Neilrahc says June 5, 2016 at 2:51 am After going through the original steps with no luck, I deleted .config/pulse. Flash does not.

There are those who would tell you to remove the ~/.pulse directory of course there is no ~/.pulse directory to remove. My fix was to update the kernel. Arch Linux HomePackagesForumsWikiBugsAURDownload Index Rules Search Register Login You are not logged in. Many Thanks!

How could Ubuntu overlook such a elemental aspect of every day Web life - Flash Audio? ASRock 970 Extreme4 | AMD FX 8350 | 32GB G.SKILL Ripjaw X | 180GB Corsair Force Series GS SSD | MSI GeForce GTX 960 GTX Gaming 4G 4GB Offline #8 2012-02-06 Aslo work good on windows os. On my system, there are multiple sound devices, only one of which works for playback - hw:1,0 in ALSA.

By no means do I take credit for the solution, but here is the package that will need to be installed: http://www.paulbetts.org/projects/libflashsupport_1.0~2219-2_i386.deb I wouldn't even bother saving it, just open with what can i use to install it? Reply Jasim India says November 11, 2013 at 4:55 am I have ubuntu 11.04 version. Is Ubuntu's possibly not getting PulseAudio right a problem?

What did work was going into terminal with alsamixer then I could select the correct device there using F6. this http://thilinavithanage.blogspot.com/2008/01/fedora-core-8-no-sounds-with-firefox.html AlexGilliland January 26th, 2008 at 2:08 am I love you bobt1956 January 31st, 2008 at 8:00 pm Here's a simple Firefox/Flash sound problem solution using Flash V9..! Tobias August 14th, 2008 at 12:40 pm BRILLIANT! I got a Lenovo ideapad U430p Intel i5 core Linux mint 17.2 cinnamon Do u got any idea what might be the problem?

Contact Us Privacy Policy Legal Notices Report Trademark Abuse Source Code Twitter Facebook Firefox Friends Switch to mobile site Dalla Rosa Hello, my name is Francisco.